Logo petrinja

16.07.2021 - Akcija: Volim Petrinju za ljepšu Hrvatsku

Intro img

POZIV NA SUDJELOVANJE U ONLINE AKCIJI “VOLIM PETRINJU ZA LJEPŠU HRVATSKU!”

volim-petrinju

 

Prvo pandemija, a zatim i potres. Taman kada smo naučili živjeti po pravilima “novog normalnog”, tada nam se dogodio taj nezamislivi, nesretni potres koji nije samo oštetio brojne zgrade i kuće u našem gradu, već nas je sve duboko potresao. No, postoji taj neki petrinjski duh koji nas i u ova teška vremena tjera da se okrenemo ljepšoj i pozitivnijoj budućnosti. Naša Petrinja, iako ranjena, čak i u ovim ruševinama prkosi svojom ljepotom. Ona je i dalje tu, vidimo je u vašim okućnicama koje su i dalje prepune cvijeća, zelenila, vaših velikih i malih vrtnih detalja koje ste s puno ljubavi i pažnje njegovali i izrađivali unatoč svemu. Zato vas pozivamo da se prijavite u akciju „Volim Petrinju za ljepšu Hrvatsku“ u sklopu koje ćemo ove godine birati sljedeće dvije kategorije:

vrtne detalje i balkone koji svojom ljepotom plijene pažnju i daju nam nadu u bolju budućnost

turističke subjekte koji su obnovili svoje objekte i unaprijedili ponudu s novim sadržajima.

Prijave do 16. srpnja 2021. na način da pošaljete sljedeće podatke:

  1. Ime i prezime, adresa, broj telefona/mobitela
  2. kategorija koju prijavljujete
  3. opis (vrsta cvijeća, ukrasnog bilja, drveća, opremljenost i sl. u par rečenica)
  4. fotografije (maksimalno 10 fotografija, jedna svakako s cijelim objektom/kategorijom koja se prijavljuje i s vidljivim kućnim brojem)

Vaše prijave zaprimamo on-line putem emaila kontakt@petrinjaturizam.hr te putem inboxa na našoj stranici na Facebooku. Pokažimo svima koliko je naša Petrinja lijepa, ili kako više volimo reći, naš mali grad velikog srca koje i dalje ponosno kuca!

Informacije: na telefon broj 815-431 ili mailom

Način odabira: povjerenstvo TZ-a birat će prema dostavljenom opisu i fotografijama

Nagrada: Priznanje Turističke zajednice Grada Petrinje i javna objava odabranih uz promidžbu na portalima medijskih pokrovitelja

Napomena: Akcija se provodi online zbog aktualnih mjera zaštite. Vaša prijava je i potvrda davanja Vaših podataka u svrhu proglašenja pobjednika i promidžbe na portalima.