Logo petrinja

30.12.2019 - 30.12.2019 Blagdanski koncert Gradske limene glazbe

Intro img

Gradska limena glazba Petrinja vas s veseljem poziva na još jedno izdanje tradicionalnog Blagdanskog koncerta velikog puhačkog orkestra Gradske limene glazbe Petrinja koji će biti održan u Pučkom otvorenom učilištu Hrvatski dom Petrinja u Petrinji dana 30. prosinca 2019. s početkom u 20.00 sati.

Kao i uvijek i ovogodišnjim koncertom Gradska limena glazba Petrinja, uz potporu gostiju, predstavit će se prigodnim i posebnom pažnjom izabranim blagdanskim kompozicijama, podjednako globalno poznatim božićno-novogodišnjim melodijama i tradicionalnim hrvatskim božićnim pjesmama prilagođenim i aranžiranim za ovaj glazbeni projekt.

S posebnim ponosom najavljuju i njihove goste, mlade, talentirane ali već iskusne vokalne soliste:

Barbara Suhodolčan sopranistica je koja je magistrirala pjevanje u klasi prof. Lidije Horvat Dunjko, a iza nje su nastupi s renomiranim orkestrima kao što su Zagrebačka filharmonija, Zagrebački orkestar mladih, Tamburaški orkestar HRT-a, Varaždinski komorni orkestar, Filharmonija Nova (Slovenija), Simfonijski orkestar Ravensburg (Njemačka), Simfonijski orkestrar Suzhou (Kina), Orkestar Hrvatske ratne mornarice, Simfonijski puhački orkestrar OSRH te simfonijski i revijski orkestar HRT-a.

Matija Cvek hrvatskoj publici je, osim svojim hitovima (“Praviš me ludim”, “Visine”, “Drama”…) poznat i s TV-ekrana kao dio glazbenih timova emisija «A strana» i «Volim Hrvatsku» u produkciji HRT-a. Iza njega je i nastup na popularnim «Runjićevim večerima» te na Eurosongu gdje je nastupio kao prateći vokal Jacquesa Houdeka. Svestrani Matija svoj glas posuđuje i u sinkronizacijama animiranih filmova.

Blagdanski koncert Gradske limene glazbe Petrinja prilika je da Barbaru i Matiju čujemo u izvedbi blagdanskih napjeva.

Ulaznice za koncert (broj je ograničen) u pretprodaji pronađite na prodajnom mjestu Tobacco Park u Petrinji (Šetalište J.J. Strossmayera). Cijena ulaznice je 20 kuna.

Izvor: PORTAL53

glgbozic19