Logo petrinja

KONCERT TRG MATICE HRVATSKE Mali festival Petrinja

Intro img

Program za djecu, Street food and cakes i DJ

Natali Dizdar i Darko Rundek na drugom izdanju Malog festivala Petrinja

Drugo izdanje Malog festivala Petrinja održati će se 22. i 23. lipnja, a ove godine uz odlične koncerte pripremili smo i program za najmlađe, kao i gastro kutak. Tako u četvrtak 22. lipnja već od 16 sati najmlađi mogu uživati na napuhancima i DJ programu, a u hladovini Trga Matice hrvatske očekuje vas i Street food and cakes gastro kutak, a od 20 sati i nastup Natali Dizdar. U petak 23. lipnja dnevni se program ponavlja, a navečer u 20 sati stižu Darko Rundek i Ekipa.

Street food and Cakes predstavljaju Lucija Davidović, finalistica showa Masterchef i Andreja Vrkljan, iz Andrejinih delicija koje samo za Mali festival Petrinja prirpemaju poseban gastro doživljaj. Djevojke najavljuju i posebnog gosta – Marka Kolaka, još jednu kulinarsku zvijezdu showa Masterchef. Tu je i Vinarija Marinčić koja će ponuditi najbolje od svojih podruma – vina i likere.

Natali Dizdar nastupa u četvrtak 22. lipnja, a omiljena pjevačica u Petrinju donosi svoje najveće hitove “Ne daj”, “Stranac”, “Nećeš me, zar ne”, a zasigurno će izvesti i svoj aktualni singl – “Ocean” koji već tjednima ne silazi s vrha top ljestvica.

Darko Rundek nastupa 23. lipnja, a u Petrinju dolazi sa svojom – EKIPOM. Uz Rundeka, EKIPU čine pretežno mladi glazbenici: Roko Crnić (bas gitara, bubnjevi), Silvio Bočić (bubnjevi, gitara, bas), Miro Manojlović (udaraljke i vibrafon), Igor Pavlica (truba), Ana Kovačić (saksofon i sintesajzer).

“Moram reći da se osjećam zahvalan sudbini što smo se ovako lijepo našli, uživamo svirati zajedno i što publika sa nama rado dijeli taj užitak!” – rekao je Darko Rundek.

“Posebno se veselim dolasku u Petrinju i cijeloj ljetnoj turneji. Trenutačno promoviramo singl ‘Ocean’, pa ćemo i Petrinjce uvesti u ljetno i veselo raspoloženje.” najavila je Natali Dizdar.

U romantičnom ugođaju Trga Matice hrvatske, u dubokoj hladovini stoljetnih stabala provedite savršeni dan uz vrhunski glazbeni program.
Svi programi i koncerti su besplatni, dječji program počinje u 17 sati, a koncerti u 20 sati.

Mali festival Petrinja donose izdavačke kuće Aquarius records i Menart te Turistička zajednica Grada Petrinje i Grad Petrinja.

Više informacija saznajte na Facebook eventu.

 

 

culture