Logo petrinja

13.07.2021 - Marin Čilić najavljuje jedinstveno druženje za djecu u Petrinji

Intro img

Pripreme za sportsko-humanitarni spektakl Gem Set Hrvatska pri samom su kraju, a posljednja vijest koja stiže iz Zaklade Marin Čilić, posebno će obradovati one najmlađe! Naime, tijekom prvog dana programa, 12. srpnja, sprema se Kids Day, jedinstveno druženje za najmlađe uz Marina Čilića i brojne sportske te zabavne aktivnosti, a program će se održati na Trgu Matice Hrvatske, pokraj OŠ Dragutin Tadijanović. Broj mjesta je ograničen, a za sudjelovanje je potrebno poslati prijavu na info@marincilicfoundation.com. Prijaviti se mogu djeca između 5 i 12 godina.

mc06072021t2

Cijeli prvi dan ovogodišnjeg izdanja Gem Set Hrvatska posvećen je djeci. U 15.45 počinje okupljanje te podjela djece u skupine. Svaka će skupina dobiti priliku izaći na centralni teren gdje će se svi zajedno prvo dobro zagrijati, a potom će zaigrati tenis s Marinom Čilićem. Djeca će dobiti priliku za fotografiranjem sa svojim idolom te će dobiti i autograme, kao trajan podsjetnik na ovaj poseban dan. Zbog epidemioloških mjera broj djece ograničen je na 160, a djeca će se moći prijaviti i na samoj lokaciji, od 10 do 12 sati, ukoliko ostane slobodnih mjesta. Voditelj Kids Day programa je Alek El-kazal.

Drugi dan, 13. srpnja, Zaklada najavljuje nastup i mlade glazbene zvijezde ALBINE, koja se posljednjih mjeseci uvukla u srca djeci diljem Hrvatske te je postala jedno od najtraženijih imena domaće scene. Djeca će dobiti priliku družiti se s ALBINOM, a uz njezinu će izvedbu započeti i centralni dio programa, završnica sportskog turnira u tenisu, na novosagrađenom igralištu ispred OŠ Dragutin Tadijanović. Ulaznice za sportski dio projekta Gem Set Hrvatska, kada će zaigrati Marin Čilić, Luka Modrić, Mario Mandžukić, Borna Ćorić, Mate Pavić, Nikola Mektić, Ivan Dodig, Donna Vekić, Mateo Kovačić, Ivan Perišić i Ante Rebić, mogu se osigurati putem sustava Entrio.hr.

mc06072021t6

Najavu događanja u cijelosti pročitajte OVDJE.