Logo petrinja

08.11.2019 - 08.11.2019 Naš veseli vrt

Organiziraju: Uosi Smž Mala Kuća

U petak, 8. 11. u 19 sati u Velikoj dvorani POU Hrvatskog doma Petrinja, POU Hrvatski dom Petrinja i FA Petrinjčica organiziraju 4. Diletantske susrete. To su susreti amaterskih kazališnih skupina na koje će se ove godine priključiti i naši mladi članovi Udruge!

U sklopu projekta “Kultura svima”, sufinanciranog od strane EU iz Europskog socijalnog fonda, čiji je jedan od ciljeva ojačati kapacitete organizacija civilnog društva, međusektorsku suradnju i razviti nove kulturno-umjetničke programe, a nositelj je POU Hrvatski dom Petrinja, jedna od partnerskih organizacija je i UOSI SMŽ koja provodi mini projekt “Mala uloga – velika promjena”.

Projekt “Mala uloga – velika promjena” provodi se od 5. mjeseca ove godine. U sklopu projekta održavaju se kazališne radionice na kojima su mladi članovi naše Udruge, točnije njih 13, uz vodstvo Kate Perković, pripremili predstavu “Naš veseli vrt”! Kraj kazališnih radionica označava početak kazališnih predstava, stoga Vas pozivamo na našu premijeru!

Predstava se temelji na poznatoj priči “Djed i repa” u koju smo unijeli malo vlastite originalnosti i posebnosti! A osim što ćemo glumiti, pripremili smo Vam ples, pjesmu i dobru zabavu!
Nadamo se da Vam je ovo dovoljna motivacija da oslobodite petak navečer od svojih obaveza, dođete na predstavu, dobro se zabavite i podržite mlade koji će pokazati koliko zapravo mogu! ♥

ULAZ BESPLATAN!

Izvor: Facebook/events