Logo petrinja

26.10.2019 - 26.10.2019 Zasadi drvo, ne budi panj

Dani kolektivne sadnje drveća na Inkluzivnoj farmi

Organiziraju: Inkluzivna farma

Subota, 26. listopada od 10 do 13 sati – Inkluzivna farma, Hrastovica


Uključite se s nama u akciju “Zasadi drvo – Ne budi panj” koju je pokrenula građanska inicijativa Dani kolektivne sadnje u Hrvatskoj. Cilj građanske inicijative je potaknuti građane, udruge, tvrtke i ustanove da samostalno ili u suradnji sa svojim lokalnim jedinicama samouprave u tri dana diljem Hrvatske na privatnim i javnim površinama zasade što više stabala kako bi doprinijeli ozelenjivanju svojih životnih sredina i time istaknuli važnosti i brojne dobrobiti drveća i zelenila, osobito u urbaniziranim sredinama.

Dođite na Inkluzivnu farmu, 26. 10. od 10 sati, preuzmite svoju voćku koju smo ranije za Vas pripremili u zamjenu za donaciju od 50 kn i postanite posvojitelj svoje voćke! Broj voćaka koje sadimo je 35, pa požurite!

Kao posvojitelj voćke, Vaša će voćka dobiti dizajniranu etiketu s Vašim imenom, a s vremena na vrijeme ćemo Vas iznenaditi i s poklonima, ovisno o plodovima koje će Vaša voćka dati, dok Vi postajete zauvijek dio Inkluizvne farme!

S obzirom na veliki broj zainteresiranih, rezervaciju možete ostaviti u komentarima događaja i pobrinuti se da postanete posvojitelj voćke!

Svako posađeno drvo je značajno, a zajedno možemo napraviti puno! Lopate u ruke i pridružite nam se na Inkluzivnoj farmi!

Izvor: Facebook/events