Logo petrinja

27.10.2022

EDUKACIJA - CAMINO BANOVINA

Pozivamo Vas na edukaciju „CAMINO BANOVINA – KAKO POVEĆATI BROJ GOSTIJU?“, u utorak 8. studenoga u Ekološkom centru – Vrata Zrinske gore, Prnjavor Čuntićki s početkom u 16.00 sati. TEME NA EDUKACIJI: 1. CAMINO BANOVINA – PRILIKA ZA POVEĆANJE BROJA GOSTIJU Camino Banovina je novi turistički proizvod, dio hrvatske i europske mreže Puteva sv. Jakova […]

Intro img

Pozivamo Vas na edukaciju „CAMINO BANOVINA – KAKO POVEĆATI BROJ GOSTIJU?“, u utorak 8. studenoga u Ekološkom centru – Vrata Zrinske gore, Prnjavor Čuntićki s početkom u 16.00 sati.

TEME NA EDUKACIJI:

1. CAMINO BANOVINA – PRILIKA ZA POVEĆANJE BROJA GOSTIJU

Camino Banovina je novi turistički proizvod, dio hrvatske i europske mreže Puteva sv. Jakova – Camino de Santiago. Iako je projekt tek na začetku, tijekom 2021. ostvareno je preko 8.000 noćenja gostiju koji su ciljano došli kako bi hodali prvim Camino dionicama (Krk, Imota).
• Pozicioniranje Banovine na europskoj mreži Camino puteva
• Prilika za razvoj turističkog proizvoda
• Tko su ciljani gosti i kako do njih doći
• Konkretne mogućnosti za
o Smještaj, OPG-ove
o Agencije
o Ugostitelje
o i druge turističke dionike

2. TRIKOVI ZA MARKETING U TURIZMU

• Kako doći do direktnih rezervacija, bez provizije?
• Konkretni internet marketing savjeti i trikovi za smještaj, restorane, agencije i druge turističke dionike
• TripAdvisor i Google Maps – neiskorištena prilika za doći do više gostiju

PREDAVAČ:
Vedran Pražen – tajnik Bratovštine Sv. Jakova. Hodočasnik i konzultant u digitalnom marketingu. Prošao preko 3.500 km (zasad) na Camino rutama u Španjolskoj, Portugalu, Francuskoj i Hrvatskoj. Organizirao i vodio više hodočasničkih grupa za Camino de Santiago. Preko 20 godina iskustva u primjeni digitalnog marketinga u turizmu, autor dvije knjige iz Internet marketinga, gost predavač na konferencijama, fakultetima i stručnim radionicama.

Prijave za edukaciju preko online obrasca: https://forms.gle/1d5tzwXMYMe4Won79