Logo petrinja

Adrenalinski turizam

Osim prilike za upoznavanje novih mjesta, putovanja donose priliku za isprobavanje novih stvari. Među najpopularnijim zasigurno se ističe adrenalinski turizam koji odmor pretvara u nezaboravnu avanturu.

Intro img

Enjoy Petrinja

Svim ljubiteljima prirode, avanture i adrenalina, Enjoy Petrinja nudi mogućnost upoznavanja Petrinje i okolice, te cijele Banovine vožnjom s quadovima, bilo u vlastitom ili u njihovom aranžmanu. Prava poslastica za istinske zaljubljenike u prirodu i avanturu.

Zbog rasporeda i organizacije tura, potrebno se najaviti najmanje 3 dana prije željenog datuma najma quadova.

Adresa: Marina Držića odvojak III 20A, 44250 Petrinja
Email: hello@enjoypetrinja.com
Mobitel: +385 (0) 99 400 6000

www.enjoypetrinja.com

 

Capriccia Centar

Idilično imanje sat vremena od Zagreba stvoreno za proslave s društvom i neograničenu zabavu!

Capriccia centar nudi raznolike sadržaje za svakoga, od opuštajuće zone s bazenom i udobnim bungalovima, do adrenalinskih aktivnosti poput paintballa, streličarstva, vožnje ”ketler” vozilima i quadovima, nogometa u velikim šlapama, graničara te čak skijanja na travi…

Ovu nevjerojatnu adrenalinsku priču na Banovini vodi velika i predana obitelj koja je s ljubavlju i pažnjom oblikovala svaki kutak imanja. Njihov cilj je pružiti gostima privatnost i nezaboravno iskustvo koje će dugo pamtiti. Capriccia centar je savršen za grupne obiteljske i prijateljske posjete, momačke i djevojačke izlaske te rođendanske proslave. Dolazak je potrebno unaprijed najaviti, a ljubazni domaćini će se pobrinuti da program bude prilagođen vašim željama.

Adresa: Nebojan 30D, 44250, Petrinja
Radno vrijeme: Otvoreno od 0 do 24
Telefon: +385 (0) 97 753 7713

www.capricciacentar.com

 

AK GYRO-CRO

Let žirokopterom, najsigurnijom letjelicom na svijetu.

U mjestu Brest Pokupski, pokraj restorana Mlinski kamen je pista na kojoj petkom, subotom i nedjeljom Petrinju i okolicu možete vidjeti iz zraka. Letove žirokopterom obavlja ekipa iskusnih pilota iz Aerokluba Gyro-Cro, a radi se o najsigurnijoj letjelici na svijetu. Leti se na visini od stotinjak metara, iako može ići i puno više, brzinom od 30-ak km/h što je idealno za panoramsko razgledavanje.

Email: ak.gyrocro@gmail.com
Mobitel: +385 (0) 91 919 3493

www.gyrocro.hr