Logo petrinja

29.06.2023

Održan "Mali festival Petrinja"

Na Trgu Matice hrvatske u Petrinji, 22.6. održan je prvi dan Malog festivala Petrinja u organizaciji izdavačkih kuća Aquarius records i Menart. Prvu večer festivala nastupila je Natali Dizdar, a uz odličan glazbeni program pripremljen je i bogat program za najmlađe, kao i Street food and cakes gastro kutak kojeg su vodile finalistica showa Masterchef […]

Intro img

Na Trgu Matice hrvatske u Petrinji, 22.6. održan je prvi dan Malog festivala Petrinja u organizaciji izdavačkih kuća Aquarius records i Menart. Prvu večer festivala nastupila je Natali Dizdar, a uz odličan glazbeni program pripremljen je i bogat program za najmlađe, kao i Street food and cakes gastro kutak kojeg su vodile finalistica showa Masterchef Lucija Davidović i Andreja Vrkljan iz Andrejinih delicija.

Mali festival Petrinja  trebao se nastaviti i idućeg dana koncertom Darka Rundeka i Ekipe, no zbog loših vremenskih uvjeta odgođen je za 9. srpnja na Planinarskom domu Matija Filjak u sklopu manifestacije Cinehill Petrinja – Mali Motovun film festival.

 

 

 

Photo & Video galerija