Logo petrinja

25.03.2023

PLACE2GO

Turistička zajednica Grada Petrinje u organizaciji Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije predstavlja se na međunarodnom sajmu turizma Place2Go u Areni Zagreb od 24. – 26. ožujka 2023. Place2go sajam, mjesto je na kojem posjetitelji mogu upoznati ponudu dalekih destinacija, susjednih zemalja, ali i domaćih destinacija. Kako je najavljeno, ove godine publici se predstavilo više od 200 […]

Intro img

Turistička zajednica Grada Petrinje u organizaciji Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije predstavlja se na međunarodnom sajmu turizma Place2Go u Areni Zagreb od 24. – 26. ožujka 2023.

Place2go sajam, mjesto je na kojem posjetitelji mogu upoznati ponudu dalekih destinacija, susjednih zemalja, ali i domaćih destinacija. Kako je najavljeno, ove godine publici se predstavilo više od 200 izlagača iz 17 zemalja iz različitih područja turizma. Jubilarno izdanje dovelo je poznate B2B paneliste i influencere, a prikazan je i niz stručnih panela i prezentacija s raznim temama, primjerice umjetne inteligencije u turizmu, održivosti i cjelogodišnjeg turizma, nautike, savjeta za putovanja i druge. Na sajmu je pozornost posvećena i ljubiteljima putovanja. Ovogodišnja zemlja-partner na turističkom sajmu je Alžir. Alžir je najveća zemlja Afrike, koja je prepuna povijesnih znamenitosti, od kojih je sedam na popisu svjetske baštine UNESCO-a.

Photo & Video galerija