Logo petrinja

09.03.2022

POZIV NA EDUKACIJU ZA IZNAJMLJIVAČE 2022.

  Edukacija za iznajmljivače održati će se u srijedu, 16. ožujka 2022. godine u hostelu „Ekološki centar vrata Zrinske gore“, Prnjavor Čuntićki s početkom u 16.00 sati. TEMA: turistički trendovi 2022. I kako poboljšati booking preko online kanala PREDAVAČICA: Ana Klancir – vlasnica je obrta za edukaciju i consulting u turističkom poslovanju, ima bogato dugogodišnje iskustvo […]

Intro img

 

Edukacija za iznajmljivače održati će se u srijedu, 16. ožujka 2022. godine u hostelu „Ekološki centar vrata Zrinske gore“, Prnjavor Čuntićki s početkom u 16.00 sati.

TEMA: turistički trendovi 2022. I kako poboljšati booking preko online kanala

PREDAVAČICA:

Ana Klancir – vlasnica je obrta za edukaciju i consulting u turističkom poslovanju, ima bogato dugogodišnje iskustvo u turističkom sektoru, bila je account manager u Booking.comu te aktivno radila na poboljšanju prodaje ključnih partnera. Karijeru je započela u jednom od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca – Plava laguna

OČEKIVANI REZULTATI PROGRAMA:

Edukacija kroz koju će polaznici saznati kako na najbolji način optimizirati prodaju smještajnih kapaciteta na glavnim online kanalima prodaje (Booking.com, Airbnb, Expedia, VRBO…), kako pratiti turističke trendove te što je sve potrebno administrativno odraditi kod iznajmljivanja.

KOME JE NAMIJENJENA EDUKACIJA?

  • privatnim iznajmljivačima (apartmani, sobe, kuće za odmor, vile…)
  • vlasnicima i menadžerima manjih hotela, hostela i ostalih vrsta smještaja
  • turističkim agencijama
  • mikro, malim i srednjim poduzetnicima koji vode prodaju smještajnih kapaciteta
  • (hoteli, hosteli, privatni smještaj …) te onima koji razmišljaju o početku poslovanja

CILJ RADIONICE: prezentirati i pojasniti aktualne trendove i promjene na turističkom tržištu, kako se njima učinkovito prilagoditi i unaprijediti kvalitetu i konkurentnost smještaja u domaćinstvu te time stvoriti prepoznatljiv destinacijski turistički brend.

TRAJANJE RADIONICE: 4 sata s jednom pauzom za okrjepu.

Prijave za edukaciju najkasnije do 14. ožujka na mail: kontakt@petrinjaturizam.hr