Logo petrinja

24.09.2015

'Edukacijom o prehrambenim restrikcijama do bolje gastronomske ponude'

Turističke zajednice gradova Petrinja, Kutina i Sisak provode projekt ‘EDUKACIJOM O PREHRAMBENIM RESTRIKCIJAMA DO BOLJE GASTRONOMSKE PONUDE’, a koji sufinancira Hrvatska turistička zajednica. Projekt predviđa održavanje trodnevne radionice o restrikcijama u prehrani i prehrambenim navikama i to prema sljedećim temama: BEZGLUTENSKA PREHRANA • Temeljna znanja i osnove bezglutenske prehrane • Opasnosti u prehrani za osobe […]

Intro img

Turističke zajednice gradova Petrinja, Kutina i Sisak provode projekt ‘EDUKACIJOM O PREHRAMBENIM RESTRIKCIJAMA DO BOLJE GASTRONOMSKE PONUDE’, a koji sufinancira Hrvatska turistička zajednica.

Projekt predviđa održavanje trodnevne radionice o restrikcijama u prehrani i prehrambenim navikama i to prema sljedećim temama:

BEZGLUTENSKA PREHRANA
• Temeljna znanja i osnove bezglutenske prehrane
• Opasnosti u prehrani za osobe osjetljive na gluten
• Slaganje recepata i jelovnika za bezglutensku prehranu

VEGANSKA PREHRANA
• Temeljna znanja i osnove veganske prehrane
• Koje namirnice se koriste kao zamjena namirnice životinjskog porijekla
• Slaganje recepata i jelovnika za vegansku prehranu

HRANA KAO ALERGENT
• Temeljna znanja i osnove o namirnicama u hrani koje pripadaju skupini alergenata
• Temelji odgovornog ponašanja u posluživanju hrane
• Prilagođavanje recepata i jelovnika za osobe s alergijama

Predviđeno vrijeme održavanja radionica je tri dana u tjednu od 26. do 31. 10. 2015. godine.

Predviđeno trajanje radionice je 4 sata.

Mjesto održavanja radionice: KULIN d.o.o.. Capraška ulica 12, Sisak; www.kulinst.hr

Kome je radionica namijenjena: kuhari, vlasnici ugostiteljskih objekata te konobari

Napomena: RADIONICA JE BESPLATNA

Vjerujem da pronalazite interes pohađanja ove radionice s ciljem unapređenja ponude Vašeg ugostiteljskog objekta te Vas lijepo molim da prijavite osobe za edukaciju u Turističku zajednicu Grada Petrinje na telefon 815-431 ili na e-mail: irena@tzg-petrinja.hr.