24.09.2015
'Edukacijom o prehrambenim restrikcijama do bolje gastronomske ponude'
Turističke zajednice gradova Petrinja, Kutina i Sisak provode projekt ‘EDUKACIJOM O PREHRAMBENIM RESTRIKCIJAMA DO BOLJE GASTRONOMSKE PONUDE’, a koji sufinancira Hrvatska turistička zajednica. Projekt predviđa održavanje trodnevne radionice o restrikcijama u prehrani i prehrambenim navikama i to prema sljedećim temama: BEZGLUTENSKA PREHRANA • Temeljna znanja i osnove bezglutenske prehrane • Opasnosti u prehrani za osobe […]
Turističke zajednice gradova Petrinja, Kutina i Sisak provode projekt ‘EDUKACIJOM O PREHRAMBENIM RESTRIKCIJAMA DO BOLJE GASTRONOMSKE PONUDE’, a koji sufinancira Hrvatska turistička zajednica.
Projekt predviđa održavanje trodnevne radionice o restrikcijama u prehrani i prehrambenim navikama i to prema sljedećim temama:
BEZGLUTENSKA PREHRANA
• Temeljna znanja i osnove bezglutenske prehrane
• Opasnosti u prehrani za osobe osjetljive na gluten
• Slaganje recepata i jelovnika za bezglutensku prehranu
VEGANSKA PREHRANA
• Temeljna znanja i osnove veganske prehrane
• Koje namirnice se koriste kao zamjena namirnice životinjskog porijekla
• Slaganje recepata i jelovnika za vegansku prehranu
HRANA KAO ALERGENT
• Temeljna znanja i osnove o namirnicama u hrani koje pripadaju skupini alergenata
• Temelji odgovornog ponašanja u posluživanju hrane
• Prilagođavanje recepata i jelovnika za osobe s alergijama
Predviđeno vrijeme održavanja radionica je tri dana u tjednu od 26. do 31. 10. 2015. godine.
Predviđeno trajanje radionice je 4 sata.
Mjesto održavanja radionice: KULIN d.o.o.. Capraška ulica 12, Sisak; www.kulinst.hr
Kome je radionica namijenjena: kuhari, vlasnici ugostiteljskih objekata te konobari
Napomena: RADIONICA JE BESPLATNA
Vjerujem da pronalazite interes pohađanja ove radionice s ciljem unapređenja ponude Vašeg ugostiteljskog objekta te Vas lijepo molim da prijavite osobe za edukaciju u Turističku zajednicu Grada Petrinje na telefon 815-431 ili na e-mail: irena@tzg-petrinja.hr.