Logo petrinja

Radionica Udruga IKS 24.02.2023 - 16:00 - 19:00 Kultura u (epi)centru _ Radionica DJ-inga!

Ovaj tjedan u okviru programa Društveno-kulturnog centra Petrinja imate jedinstvenu priliku napokon ovladati vještinama DJ-inga!

Intro img

Kultura u (epi)centru _ Radionica DJ-inga!

Ovaj tjedan u okviru programa Društveno-kulturnog centra Petrinja imate jedinstvenu priliku napokon ovladati vještinama DJ-inga!

Zbog sve većeg interesa mladih zaljubljenika u elektronsku glazbu za ovakvim oblikom edukacije, Udruga IKS je u sklopu projekta “Kultura u (epi)centru!” pripremila radionicu kojoj je cilj upoznati sve zainteresirane građane s osnovama DJ-inga kroz teme u nastavku:
1. Uvod
2. Oprema i dijelovi opreme
3. Software
4. Osnove miksanja
5. Beatmaching

Radionica će se održati u petak (24/02/23) od 16 do 18 sati u prostoru Udruge IKS (Turkulinova 9, Petrinja), a vodit će ju mladi DJ i producent Ivan Celčić!

O VODITELJU RADIONICE:
Ivan Celčić, poznat i pod pseudonimom Who Am I – neizostavna je karika nekadašnjeg Šumarak studija Kluba Skwhat. U elektronsku glazbu Cela se zaljubio s 15 godina kada počinje svoj put u svijet produkcije i DJ-inga. Iako je početak tog puta, kako sam kaže – bio poprilično neozbiljan, sve se promijenilo prvim live nastupom kada se napokon odlučio uhvatiti posla! Vrtio je od tada raznolike žanrove, ali prve su mu ljubavi house i psy trance. U zadnjih se godinu dana, kaže, ipak nekako drži samo house-a jer mu najviše odgovara, a i voli ga producirati.
Trenutno Cela više uživa u produkciji nego u DJ-ingu pa je nedavno uspješno završio i audio inžinjering na United Pop-u.

VAŽNO!
Molimo vas da svoj dolazak na radionicu potvrdite ispunjavanjem linka na sljedećoj poveznici https://forms.gle/W6jg2zFXL593tjd36 ili slanjem mail-a na matea@udrugaiks.hr.

Radionica se odvija u sklopu projekta “Kultura u (epi)centru!” financiranog od strane Zaklade Kultura Nova.

culture